სიახლეები და მოვლენები
09-02-2014
2014 წლის 1 თებერვალს, თბილისში, რესტორან «ალანში» ააიპ «ჩვენი ფშავის» ორგანიზებით გაიმართა დამბალი ხაჭოს და სხვა ფშაური ნატურპროდუქტის გამოფენა–გაყიდვა «მადლი ფშაური მიწისა»
09-02-2014
"მადლი ფშაური მიწისა" - დამბალი ხაჭოს და ნატურალური პროდუქტის მესამე გამოფენა–გაყიდვა
2014 წლის 1 თებერვალს 13.00 საათზე თბილისში, აბანოთუბანში, რესტორან "ალანში" ტრადიციულად (უკვე მესამედ) გაიმართება დამბალი ხაჭოს და ნატურალური პროდუქტის გამოფენა–გაყიდვა "მადლი ფშაური მიწისა".
22-01-2013
ახალი წიგნები - როსტომ მაჩხოშვილი "როგორ მტკივიხარ სამშობლოვ"
გამოვიდა როსტომ მაჩხოშვილის კიდევ ერთი ლექსების კრებული "როგორ მტკივიხარ სამშობლოვ".
10-01-2013
მიხეილ ღანიშაშვილი - ფშაური ხინკალი (ეთნოგრაფიული საშობაო )
ფშავლებს მტკიცედ სჯერათ, რომ მთელ მსოფლიოში თუ არა, საქართველოში მაინც სწორედ მათგან გავრცელდა ხინკალი.
11-05-2012
ფშაური ლექსის წარსული და აწმყო
2012 წლის 20 მაისს 18.00 საათზე თელავის სახელმწიფო თეატრში გაიმართება ჭეშარიტად ლექსის ზეიმი – წარმოდგენილი იქნება ფშაური ლექსის წარსული და აწმყო.
16-12-2011
პრეზენტაცია "მადლი ფშაური მიწისა" ჩატარდა
2011 წლის 11 დეკემბერს მცხეთა-მთიანეთის რეგიონში, დუშეთის რაიონის სოფ. არაგვისპირში მოეწყო “დამბალი ხაჭოს” გამოფენა-გაყიდვა “მადლი ფშაური მიწისა”.
07-12-2011
პრეზენტაცია "მადლი ფშაური მიწისა"
2011 წლის 11 დეკემბერს, 14:00 საათზე, დუშეთის რაიონის სოფ. არაგვისპირში მოეწყობა ფშაური ნატურალური პროდუქტის დამბალი ხაჭოს გამოფენა-გაყიდვა და ფშავში მოქმედი და პერსპექტიული ტურისტული მარშრუტების წარდგინება.
23-11-2011
მიშა ღანიშაშვილის წიგნის "გოგია ჭიჭოშვილის ეპოსი" პრეზენტაცია
2011 წლის 18 ნოემბერს ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკაში გაიმართა მიშა ღანიშაშვილის წიგნის "გოგია ჭიჭოშვილის ეპოსი" პრეზენტაცია.
15-11-2011
რამდენიმე მოსაზრება საქართველოს სახელის “georgia”-ს შესახებ
უცხოელი ავტორების ნაშრომებში საქართველო სხვადასხვა სახელით მოიხსენიება, რომელთაგან ერთ-ერთი უმნიშვნელოვანესია “გეორგია” - “georgia” მეცნიერთა ერთი ნაწილი ამ სახელწოდებას უკავშირე...
08-11-2011
"ფშავური სამზარეულოს დელიკატესები ხინკალი და დამბალხაჭო" - 24 საათი
გაზეთ "24 საათში" გამოყვექნდა ქეთი ადეიშვილის სტატია "ფშავური სამზარეულოს დელიკატესები ხინკალი და დამბალხაჭო".